Премина церемонията по връчването на осмите „Годишни награди на Imoti.net” на 17 май в Интер Експо Център, като отличени бяха най-добрите агенции и представители на имотния сектор за изминалата 2022 г., в 9 основни категории от експертно и независимо жури при ясни критерии. Водещ на престижната церемония беше Петя Кертикова - водещ на предаването „Завърналите се с Петя Кертикова“ по телевизия Bulg...

Към статията

Mascaret Catering отново предостави качествена храна и обслужване, като партньор на една от най-големите конференции за годината с над 400 гости в Интер Експо център!
Благодарим на организаторите от Sales Club Conference за предоставената възможност и добрата комуникация!

Конференцията Sales Club Conference 23 е единственото по рода си събитие в България от предприемачи за предприемачи!

По врем...

Към статията

Нашият Управител Габриела Георгиева, спечели 1ва Награда в категория Мениджър на престижния конкурс MRS Bulgaria First Lady Awards , който се проведе за 4та година!

На тържествена церемония за четвърта поредна година бяха раздадени статуетките “Първа Дама” у нас. 18 успешни и красиви дами бяха отличени по време на събитието. Наградите събраха на едно място стилните, красивите и успешните жени на ...

Към статията

Mascaret Catering ще бъде партньор на новото издание на специализираната банкова конференция BANKING TODAY 2023, организирано от Investor Media Group!

Кога: 4 май 2023 г.

Къде: Интер Експо Център

Формат: Полудневно събитие на живо

Във високо дискусионно ниво в рамките на три панела ще бъдат обсъдени новата архитектура, която банките създават, за да подобрят усещането за своите потребители, как...

Към статията

На 30.03. се проведе Mascaret Beatbox Battle 2023 с най-добрите бийтбоксъри в България. Състезанието бе разпределено в 2 категории - Абсолютен шампион и Шампион за под 18 годишни.
Победител в Категория Шампион стана: M1xx1ng
Победител в Категория U18 стана: firesky_bbx

Съставът на Журито:
Max0 - трикратен шампион на България(2015, 2017 и 2019)
Балкански шампион 2018
BassBro - двукратен шампион на...

Към статията

Един знаков реюниън ознаменува съвместния купон за рождените дни на големия DJ Simon (Симеон Христов), свързван с върховите години на култовия клуб “Брилянтин” и пионера Argo MC (Аргир Николов), съавтор на нашумялото книжно издание “DJ-ска история. 50 години: Историята на професията у нас”. Рождениците отбелязаха празника си в новата гореща диско парти точка Mascaret Disco Bar в Студентски град (у...

Към статията

За нас бе чест и голяма отговорност да зарадваме гостите на известния модел и актриса Джулиана Гани за събитието по посрещането на новия член от семейството - бебе Кай.

Участвайки с радост и ентусиазъм в това събитие, един от най-върховите моменти в живота на всеки човек, внимателно се съобразихме с повода и предложихме следното меню:

Октопод с каперси и маслини, бушета с пате от гъши дроб и пъ...

Към статията

Снощи в диско бар Mascaret на специално събитие бе представена емблематичната полска водка Zubrowka - третата по продажби марка водка в света с почти 500-годишна традиция, известна с оригиналния си аромат на чиста бизонова трева от девствените гори на Bialowieza, Полша.

Тази уникална билка, стръкче от която плува във всяка бутилка, заедно с аромат на ръж, нотки ванилия, лавандула, жасмин, цитрус...

Към статията

Тази събота, 15 октомври, се състоя официалното откриване на Mascaret Disco Bar - парти точката, която толкова години липсваше на любителите на евъргрийн музиката и танците. С модерната си атмосфера и дизайн, хитовете на 80-те, 90-те и до днес, Mascaret Disco Bar възроди духа на легендарния клуб Брилянтин в съботната октомврийска вечер.

Новият клуб посрещна над 150 гости, нетърпеливи да преоткри...

Към статията