Проведе се презентация на водка Zubrowka в Mascaret Disco Bar


Снощи в диско бар Mascaret на специално събитие бе представена емблематичната полска водка Zubrowka - третата по продажби марка водка в света с почти 500-годишна традиция, известна с оригиналния си аромат на чиста бизонова трева от девствените гори на Bialowieza, Полша.

Тази уникална билка, стръкче от която плува във всяка бутилка, заедно с аромат на ръж, нотки ванилия, лавандула, жасмин, цитрус и дори пролетни цветя и шоколад, я правят толкова предпочитана от ценителите по цялото земно кълбо, както и идеална основа за алкохолни коктейли, които при нас в Mascaret са изключително на почит.

Официален вносител на водка Zubrowka в България, който проведе презентацията, е Тимбарк България ЕООД, част от полската компания Maspex, третата по големина компания за храни и напитки в Европа.

Стилната атмосфера, модерният интериор и качественото техническо обезпечаване в Mascarеt създадоха всички условия за една успешна бизнес презентация, последвана от коктейл. След официалната част мениджъри и служители на компанията заедно се отдадоха на доброто настроение и посветиха остатъка от вечерта на парти с хитова музика, танци и томболи с награди.

Представянето на водка Zubrowka от Тимбарк България бе първото корпоративно парти в диско бар Mascaret за сезона. Професионалното обслужване, перфектното планиране и осъществяване на събитието, както и възможността за използване на прилежащ собствен ВИП паркинг, вече влязоха в полезрението и на други компании, които резервираха своите фирмени мероприятия в бързо запълващия се календар на заведението до края на 2022 г.